Οι πολύπλευρες κατασκευαστικές μας δυνατότητες διασφαλίζουν την επιτυχία των δικών σας σχεδιαστικών απαιτήσεων.
Παράγουμε όλες τις κατασκευές με συνέπεια και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Nobu Hotel, Σαντορίνη

___

Εγκατεστημένο στη μαγευτική βορειοανατολική ακτή του νησιού, αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο boutique που στεγάζει το επώνυμο εστιατόριο Nobu, είναι πλήρως εξοπλισμένο με Spa, γυμναστήριο, πισίνα δύο επιπέδων καθώς και πέντε πολυτελείς βίλες, προσφέροντας πανοραμική στην Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Boho γραμμές σε απόλυτη συμφωνία με την Κυκλαδίτικη γη συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι. Το Nobu Santorini αποτελεί ένα καινοτόμο εγχείρημα μέσα από το οποίο προωθείται μια σύγχρονη και μινιμαλιστική προσέγγιση εσωτερικού σχεδιασμού. Αυτό που εξ’ αρχής επιδιώξαμε ήταν ο συνδυασμός στοιχείων της φύσης και της σύγχρονης διαβίωσης προκειμένου να επιτευχθεί μια αρμονική ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο.

Cape Mykonos Residences, Μύκονος

___

Καθηλωτική θέα στο απέραντο γαλάζιο καθώς και στη Χώρα της Μυκόνου, γήινη πέτρα καθώς και το εμβληματικό κυκλαδίτικο λευκό συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον που δένει με το φυσικό τοπίο. Το ξενοδοχείο Cape Mykonos διαθέτει 27 κομψά, μοντέρνα δωμάτια που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία του αιγαιοπελαγίτικου καλοκαιριού.

Ένα λιτό έργο που αντανακλά το κυκλαδίτικο πνεύμα προσφέροντας ανυπέρβλητη άνεση. Σχεδιασμένο με μοντέρνες γραμμές που σεβόμενες την τοπική αρχιτεκτονική παράδοση στα λεπτά σημεία, το Cape Mykonos διακοσμήθηκε με τρόπο ώστε να εξασφαλίσει την πολυτέλεια. Πρόκειται για μια συγκυρία όπου τα σύγχρονα υλικά συνάντησαν την παραδοσιακή τέχνη έτσι ώστε ο ρουστίκ χαρακτήρας να αποδοθεί στο σήμερα καθιερώνοντας μια νέα ταυτότητα.

Rocabella, Σαντορίνη

___

Ένα μικρό διαμάντι κοσμεί το γραφικό Ημεροβίγλι. Τα 42 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί σε λιτές γραμμές με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια με στόχο το να αναδείξουν την αιθέρια γοητεία του κυκλαδίτικου πολιτισμού και την αυθεντική νησιωτική ζωή.

Ένα πρότζεκτ μοναδικό στο είδος του ενσαρκώνει την αιγαιοπελαγίτικη ζωή ενώ παράλληλα προσφέρει αξεπέραστη χαλάρωση. To Rocabella Santorini αναπτύχθηκε σχολαστικά ως μια μοντέρνα ερμηνεία της τοπικής παράδοσης με σκοπό να παρέχει κάτι πάνω από την πολυτέλεια.

MR P. Boutique Residence, Σκιάθος

___

To MR P. Boutique Residence δημιουργήθηκε ώστε να εγκαινιάσει τη νέα εποχή της Σκιαθίτικης φιλοξενίας με επίκεντρο την άνεση, την ευκολία, το ντιζάιν, την τέχνη, την κομψότητα και την επιτήδευση. Εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, μία από τις πλέον κορυφαίες μορφές της ελληνικής λογοτεχνίας, αλλά και σημείο κατατεθέν του νησιού, το νέο αυτό οίκημα δεσπόζει πλέον στα κέντρο του νησιού πλέκοντας τον μύθο του.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο συνδυάζει στοιχεία από την κλασική nouvelle vague με την απλότητα της νησιωτικής ζωής μεταφέροντας τα στο σήμερα. Το MR P. Boutique Residence αναπτύχθηκε ως μια σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής αρχιτεκτονικής με μοντέρνο εσωτερικό ντιζάιν προσφέροντας απροσμέτρητη άνεση, βέλτιστη άνεση αλλά και μια νότα νοσταλγίας.

Thalassa Boutique, Κεφαλονιά

___

Ένα νεόδμητο συγκρότημα με ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια σε δύο κτήρια. Η ευχάριστη και οικογενειακή του ατμόσφαιρα, οι κομψή χώροι, τα άνετα υπνοδωμάτια, οι πολύχρωμοι κήποι αλλά και η εκπληκτική θέα καθιστούν αυτό το ξενοδοχείο ιδανικό για τις πλέον ξεχωριστές διακοπές.

To Thalassa Hotel χαρακτηρίζεται από μία υψηλή εσωτερική διακόσμηση βασισμένη στην ιδέα της ποικιλομορφίας. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα με στόχο τη δημιουργία ενός πολυχώρου ο οποίος προσφέρει στους επισκέπτες μια ιδιαίτερη εμπειρία τόσο έκπληξης όσο και άνεσης.

10GrBoutique Hotel, Ρόδος

___

Δέκα δωμάτια το κάθε ένα αφιερωμένο σε δέκα θρυλικούς Έλληνες που δόξασαν την Ελλάδα στον κόσμο. Απολαύστε τη μέγιστη πολυτέλεια διαμονής σε ένα πετρόχτιστο οίκημα με ιστορία άνω των 2.000ων ετών, όπου το ντιζάιν και η άνεση συνθέτουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τέσσερεις σουίτες αφιερωμένες στις τέσσερες αρχαίες πόλεις της Ρόδου, βασισμένες σε ευρήματα που χρονολογούνται πίσω στο χρόνο στην ανασκαφή αυτών.

Αυτή η περίπτωση μοναδικής αρχιτεκτονικής δεξιοτεχνίας μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε νέες κατασκευαστικές φόρμες αλλά και έννοιες. Κάθε κομμάτι σχεδιάστηκε με λεπτομερή ακρίβεια ώστε να εξασφαλιστεί η επιθυμητή ατμόσφαιρα. Για εμάς, αποτέλεσε μια προσπάθεια αναζήτησης της ισορροπίας μεταξύ της παραδοσιακής χειροτεχνίας και των σύγχρονων κατασκευαστικών προτύπων με στόχο μια εμπειρία αισθητηριακής αφύπνισης.

Athensotel, Ψυρρή

___

Οι κεντρικές σοφίτες και τα δωμάτια του Athensotel στεγάζονται σε ένα ανακαινισμένο κτήριο λιτού κλασικού από τις αρχές τις δεκαετίας του 1950, παρέχοντας μια αίσθηση αστικής άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας η οποία ενσωματώνει σημεία του παρελθόντος συνδυασμένα έξυπνα με το σύγχρονο νεοτερισμό. Η προσαρμοσμένη αστική μας σειρά συνδυάζει τις λιτές γραμμές με το βιομηχανικό στυλ επανασυστήνοντας την άνεση στα σύγχρονα κέντρα. Σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια άνετη απόδραση στην πόλη, ισορροπώντας μεταξύ των έντονων ρυθμών της πρωτεύουσας και της οικιακής θαλπωρής.

11 Acropolis Suites, Αθήνα

___

Χτισμένες στην καρδιά της Αθήνας, με εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, οι 11 πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου διέπονται από έναν ξεχωριστό χαρακτήρα διακριτικής κομψότητας και συναρπαστικής χάρης.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική με τις ξεκάθαρες γραμμές και τα οργανικά στοιχεία επιτυγχάνει την αρμονία μεταξύ των εσωτερικών χώρων και της συγκλονιστικής θέας. Ως αποτέλεσμα, αναπτύξαμε μια σειρά η οποία λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση καθ’ ΄όλη τη διάρκεια μιας εκτεταμένης διαμονής.

Galena Verde Deluxe Villas,

Ζάκυνθος

___

To Galena Verde Luxury Villas δεσπόζει σε ένα γαλήνιο ειδυλλιακό σημείο σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, εκπέμποντας ένα μείγμα σύγχρονων έθνικ στοιχείων και μιας ατόφιας κομψότητας.

Η boho-chic θερινή αισθητική του συντίθεται από μια συλλογή προσεκτικά επιλεγμένων αμιγώς φυσικών υλικών. Εκείνο που επιδιώξαμε ήταν τον να επιτύχουμε την εξισορρόπηση μεταξύ του τεχνητού και του ακατέργαστου, εφιστώντας την προσοχή στην ομορφιά που εξ’ ορισμού γεννάτε στον κόσμο. Η προσπάθειά μας αυτή λειτουργεί ως μια υπενθύμιση του να παραμένουμε συντονισμένοι με το περιβάλλον εκτιμώντας τις απλές απολαύσεις που προσφέρει απλόχερα η φύση στην ολότητά της.

Oresteia Villas, Ζάκυνθος

___

Οι τοποθεσίες των Oresteia Villas επιλέχτηκαν με ιδιαίτερη προσοχή σε ξεχωριστά σημεία της Ζακύνθου. Πρόκειται για ξεχωριστούς τύπους κατοικιών που συνδυάζουν τον μοντέρνο και απέριττο σχεδιασμό με την πρακτικότητα, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Τόσο οι μίνιμαλ γραμμές όσο και τα μοντέρνα στοιχεία αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εποχής μας όσο και των επίπλων που δημιουργήθηκαν ώστε να δέσουν αυτούς τους χώρους. Στόχος ήταν η αμέριστη άνεση και πολυτέλεια μέσα από τις οποίες παράλληλα θα δηλωνόταν το σύγχρονο ελληνικό πνεύμα αλλά και η νησιωτική χάρη.

Villa Borgheze, Ζάκυνθος

___

Ένας διαχρονικός θησαυρός στην καρδιά της Ζακύνθου προσφέρει την ιδανική εμπειρία διακοπών για όλους όσους αναζητούν την ισορροπία μεταξύ παράδοσης, κομψότητας και άνεσης.

Μία ασυνήθιστη πρόκληση σπάνιας κληρονομιάς η οποία επιστράτευσε τη μακρά μας οικογενειακή κληρονομιά στην κατασκευή επίπλων καθώς και όλη τη δεξιοτεχνία του εργατικού μας δυναμικού ώστε να συσταθεί μια σειρά από κομμάτια ικανά να αντανακλούν την γηγενή αρχιτεκτονική και να τονίζουν την κομψότητα. Σημαντικό ήταν το να εκφράζεται την κάθε στιγμή η αίσθηση της φιλοξενίας που πάντα θα είναι συνυφασμένη με την ιστορία του τόπου. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα έργο ωδή στο παρελθόν που γιορτάζει τόσο τη φιλοξενία όσο και τη χειροποίητη κατασκευή επίπλων.

Tropical hotel, Αθήνα

___

Το ξενοδοχείο Tropical Hotel παρέχει εκπληκτική διαμονή σε μία από τις πιο όμορφες παραλιακές τοποθεσίες της πρωτεύουσας. Με 38 δωμάτια στην κατοχή του, πλήρως ανακαινισμένα το 2004 συστήνεται ως ένα μοντέρνο boutique κατάλυμα με υπέροχη γαλήνια ατμόσφαιρα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μία σύγχρονη σειρά που επιχειρεί να γεφυρώσει τους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης με την χαλάρωση των θερινών διακοπών. Μία συλλογή που στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες εκείνων που αρέσκονται στο να απολαμβάνουν το κοκτέιλ τους με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου χαμένοι στη μουσική της πόλης.

Paleros Beach Resort Hotel, Πάλαιρος

___

Σχεδιασμένο με μια μοντέρνα, κομψή αίσθηση, το πλήρως ανανεωμένο Paleros Beach Resort επέστρεψε δυναμικά το περασμένο καλοκαίρι. Τοποθετημένο σε έναν κόλπο που στηρίζεται σε βουνά με ελαιόδεντρα και βρέχεται από το εκθαμβωτικό Ιόνιο πέλαγος, είναι ιδανικό για δράση και εξερεύνηση καθώς και χαλάρωση.

Το ξενοδοχείο απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το μικρό χωριό της Πάλαιρου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν γραφικά παραθαλάσσια μπαρ και παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες. Οι επισκέπτες θα λατρέψουν την ευρύχωρη οικογενειακή πισίνα, ενώ η πισίνα ενηλίκων έχει μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα. Ανάμεσα σε ολάνθιστους κήπους με όμορφα περιποιημένα γκαζόν, το ελκυστικό κατάλυμα διαθέτει μια επιλογή από 150 σύγχρονα δωμάτια για να καλύψει τα αιτήματα όλων των απαιτήσεων.

COLORS Hotel Athens, Αθήνα

___

Ζήστε μια χαλαρή, αστική διαμονή στην Αθήνα με δωρεάν Wi-Fi, αφράτα κρεβάτια king-size, ντους ψιλής βροχής, υβριδικά δωμάτια για όλα τα γούστα και νόστιμα σνακ από το μίνι μπαρ.

Από το 2011, οι πόρτες και η καρδιά του COLORS’s Hotel Athens είναι ανοιχτά για όλους τους ταξιδιώτες που αγαπούν τη διασκέδαση σε όλο τον κόσμο.

Utopia Eco Retreat, Σκιάθος

___

Το Utopia Eco Retreat είναι ένα συγκρότημα από 5 αυτόνομες βίλες, που περιβάλλονται από έναν κήπο με ελαιόδεντρα, ιδιωτικές πισίνες και άπειρο ηλιακό φως.

Το Utopia Eco Retreat, που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τις πιο ζωντανές περιοχές της Σκιάθου, είναι ένας κρυμμένος μποέμ-κομψός παράδεισος που διαθέτει 5 μοναδικά κατασκευασμένες πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Το τέλειο καταφύγιο για να βυθιστείτε στους μοναδικούς αλλά πληθωρικούς ρυθμούς του νησιού της Σκιάθου.

Marcopolo Astor

___

Το Astor 21.000 τόνων είναι ένα πραγματικά κομψό, premium κρουαζιερόπλοιο τεσσάρων αστέρων* με εντυπωσιακή φήμη στην ευρωπαϊκή αγορά. Ανακαινίστηκε εκτενώς το 2010, είναι πλήρως σταθεροποιημένη και κλιματιζόμενη με καταλύματα για μόλις 600 προνομιούχους επισκέπτες.

Το μοναδικό μέγεθος του Astor προσφέρει ένα οικείο στυλ εξοχικής κατοικίας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη συντροφικότητα που προέρχεται από το να είστε ανάμεσα σε έναν επιλεγμένο αριθμό επισκεπτών και να σας περιποιείται το πολύ προσεκτικό πλήρωμα.

Galaxy of Happiness yacht

___

Το GALAXY OF HAPPINESS είναι ένα Motor Yacht μήκους 53,32 μέτρων, που κατασκευάστηκε στη Λετονία από την Latitude Yachts και παραδόθηκε το 2016. Είναι ένα από τα 2 μοντέλα Galaxy.

Η τελική της ταχύτητα είναι 30,0 kn και διαθέτει μέγιστη εμβέλεια 2300,0 nm κατά την πλοήγηση με ταχύτητα πλεύσης, με την ισχύ να προέρχεται από δύο κινητήρες ντίζελ MTU. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επισκέπτες σε 3 καμπίνες, με 6 μέλη του πληρώματος να περιμένουν κάθε ανάγκη τους. Έχει ολική χωρητικότητα 299,0 GT και δοκό 17,44 m.